Inspiration | Nyheter | Tips för inredning av inredningar | Bakgrund | oktober 15, 2019

Skapa en känsla av hem i höst: Q + A med inredningsarkitekt Yoko Kloeden

Skapa en känsla av hem i höst: Q + A med inredningsarkitekt Yoko Kloeden

När vi går in i de kallare månaderna blir en känsla av avkoppling, komfort och hem ännu viktigare med de växlande årstiderna. Så den här månaden på bloggen trodde vi att vi skulle ge dig en inblick från en av våra favoritinredare; Vi har länge beundrat Yoko för hennes skicklighet i att skapa vackra utrymmen som människor kan känna sig anslutna och bekväma i.

 

Vi känner oss väldigt lyckliga att ha pratat med Yoko om hennes inställning till att designa ett hem och mer specifikt det fantastiska sovrumsutrymmet hon skapade för sin dotter. Nedan hittar du hennes insiktsfulla råd om att välja färger för vila och restaurering och tips för att skapa ett rum för en älskad i ditt eget familjehem.Yoko Kloeden inredning hem

Yoko Kloeden inredningsarkitekt hem

 

Hej Yoko. Kan du börja med att berätta lite om dig själv och din resa till inredningsdesign?

Jag är inredningsarkitekt med säte i London. Jag växte upp i Japan och min första karriär inom finans / affärer tog mig runt om i världen. Jag bodde alltid i korta / tillfälliga lägenheter och hotell och tyckte att mitt humör påverkades så mycket av kvaliteten på ett utrymme jag befann mig i.

Födelsen av min första son fick mig att pausa och reflektera över vad jag ville göra med mitt liv. Inredningsdesign var ett naturligt beslut för mig i den här världen, där vi alla spenderar mer tid än någonsin online och alla längtar efter ett vilande fysiskt utrymme bort från digitala.

 

Vi förstår att du designade ett sovrum för din dåvarande 2-åriga dotter. Hur närmade du dig att skapa ett rum i ditt eget hem?

Vårt hem är en fristad och en fristad där alla kan vila och få kontakt med varandra. För mig är de bästa materialen som väcker känslan av vilsamhet och återuppliva människor naturliga material och naturmotiv. Jag gjorde en humörstavla för varje rum som om mitt hem var ett projekt för en klient. Varje rum har ett naturelement.

Yoko Kloeden inredningsarkitekt hem

Yoko Kloeden inredningsarkitekt hem

 

Hur matades vår Hua Trees Väggmålning in i din vision?

Jag har alltid varit ett fan av Sian Zengs drömmande teckningar och tänkte ursprungligen att använda hennes Woodlands Wallpaper i Brown Pink. Men jag hade redan en vintage klimmatta i min dotters rum som jag tog tillbaka från vår familjeresa till Turkiet och hade bestämt mig för färgscheman från detta. När Hua Trees Väggmålning kom ut var det perfekt i termer av motiv och färg.

 

Färgen rosa verkar vara ett stort inslag i din dotters sovrum; hur viktigt är färg när du skapar ett utrymme för komfort och avkoppling?

Det är min dotters favoritfärg (för tillfället). Färg som används i hem måste vara vilsam och igen, för mig tenderar den att komma från toner som finns i naturen.

Yoko Kloeden inredningsarkitekt dotters sovrum 

Yoko Kloeden inredningsarkitekt Hua Trees Väggmålning i ung flickas sovrum

 

Hur svarade din dotter när hon först såg sitt sovrum? Vad tycker hon om det nu?

Hon var verkligen upphetsad över att ha sitt eget rum eftersom hon inte hade ett förrän då. Hon är 5 nu och gillar fortfarande sitt rum (och rosa).

 

Har du några råd för någon som vill sätta ihop det perfekta sovrummet för sitt barn?

Tänk på hur ofta du är villig att renovera dina barns sovrum eftersom ett barn och en tonåring har väldigt olika estetik. Det finns många bakgrundsbilder där ute, som fungerar lika bra i barnens sovrum som i vuxnas sovrum. I stället för att spendera en förmögenhet på barnmöbler, skulle jag välja relativt flexibla möbler (våningssäng som också kan användas som två enkelsängar, förvaringssystem med justerbara hyllor etc.) Detta gör att du kan flytta saker när de blir äldre .

Yoko Kloeden inredningsarkitekt Hua Trees Väggmålning i ung flickas sovrum

 

För att ta reda på mer om Yoko och hennes inredningsarbete, besök hennes webbplats häreller följ henne Instagram.

Klicka på Hua Trees Väggmålning för ditt eget hem här. Finns i grå och rosa.

 

Läs mer från vår blogg:

Vinner huvudpriset vid Etsy Design Awards 2019

Floral Fun: Hur blommiga trender har påverkat våra tapetdesigner

Enkla sätt att visualisera vår bakgrund i ditt hem

Tidigare Inlägg | Nästa Inlägg
Se kommentarer

Lämna din kommentar!

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published