Inspiration | Nyheter | Tips för inredning av inredningar | Bakgrund | maj 23, 2016

Tips för att flytta in i ditt första hem

Tips för att flytta in i ditt första hem

Den efterlängtade flytten till vår nya planlösning i London hände äntligen, och tack och lov var det inte så svårt som jag hade förväntat mig. Under min studentår i England flyttade jag varje år och ibland till och med varannan månad. Varje gång var det så smärtsamt, så den här gången bestämde jag mig för att organisera mig och försöka göra mitt liv enklare. Att hitta säkra kartonger i olika storlekar är alltid en kamp och slutar vanligtvis med oändliga resor till tesco och ber om lådor. Detta innebär oundvikligen att få några otilltalande lådor som troligen inte passar alla dina tillhörigheter. Med detta i åtanke gick jag vidare och köpte ett husflyttningssats från ebay, inklusive lådor, tejp, bubbelplast, penna etc, som kom snabbt nästa dag. förpackningslådorJag bad min assistent att hjälpa mig packa, eftersom det alltid är bättre med två par händer. Vi tog på oss ”superorganiserade” hattar och gjorde lite utrymme för lådorna och lämnade dem alla öppna till sista möjliga ögonblick. Vi märkte alla lådor som beskriver innehållet och området i den nya lägenheten de skulle tillhöra. På det här sättet när vi lossade lådorna kunde vi ordna dem i rätt rum, vilket gjorde uppackningen mycket enklare. Som du kan se på bilden nedan slösade vi inte med att hitta jordnötssmör och andra matvaror bland de röriga lådorna.  

Ett par veckor sedan vi bodde på vår nya fastighet har vi fortfarande inte packat upp helt, delvis för att vi inte har möblerna ännu. Trots att vi fortfarande lever ur lådorna såg jag till att fylla lägenheten med växter och suckulenter, vilket gjorde vår frukost på balkongen roligare. Växter är en prioritet!  Vi håller nu på att maniskt försöka beställa nya möbler, vilket visar sig vara en utmaning, eftersom det är som att diskutera liv eller död att komma överens om stilen på varje möbel. Ibland tycker jag att det är lättare att övertala min man genom att skapa en mock up och para ihop olika möbler med vår valda Vinter Snowdrift tapet och golv. Om du inte känner till Photoshop kan du också klippa ut bilderna på möblerna du vill ha och placera dem bredvid bilder på dina andra möbler. Här är en mockup av matbordet och stolarna. Detta gjordes innan vi flyttade in och jag skapade det genom att kopiera golvet från vår utvecklars image. Matbord med stolarNär vi flyttade in och omvärderade utrymmet som soffan vi ursprungligen skulle få inte passade, så tyvärr var vi tvungna att gå tillbaka till början och börja soffsökningen igen. Jag gjorde några snabba, inte särskilt exakta mock-ups av de olika sofforna i vårt utrymme. soffa verkstad Lady may i pelham steg sofadotcom-alternativetDe första veckorna som bor på vår nya plats har varit förtjusande. Vårt fina matbord anlände från Maison Du Monde vilket betyder att vi kunde äta vår första middag på många, många år vid ett ordentligt bord och inte böjde sig över ett soffbord. Vår balkong har översvämmat av solljus på morgonen, vilket innebär att vi har kunnat sitta bland våra blommande blommor och äta frukost på helgerna. Jag är väldigt glada över mitt trädgårdsspel och kommer snart att rapportera om vad jag har lyckats växa eller döda på min balkong. Försöker fylla mig med grönt tummen självförtroende, jag har sammanställt några inspirerande bilder på trädgårdsskötsel och tips på mina 'Dream Blacony' pinterest-tavla. BalkongOm du har erfarenheter av att flytta till en ny fastighet eller om trädgårdsskötsel med balkong, skulle vi gärna höra dem! Gilla det här inlägget? Gå över till vårt Pinterest-sida eller följ oss vidare Instagram, Facebook och Twitter för att se mer inspirerande bilder och berättelser ...

Tidigare Inlägg | Nästa Inlägg
Se kommentarer

Lämna din kommentar!

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published