Inspiration | Nyheter | Tips för inredning av inredningar | Bakgrund | januari 28, 2013

Naturligt Dye-diagram

Naturligt Dye-diagram
Detta naturliga Dye Chart av Jessika Cates via hennes webbplats Kollektiv individuell Påminner mig om de naturliga färgerna jag brukade ta på CSM-För några år sen. Jag tyckte verkligen om att se på när tyget tog upp färgen på färgen och jag blev alltid förvånad över att se att det hade fungerat. Det mest intressanta för mig var när vi kunde blanda flera naturliga färgämnen tillsammans eller lämna tyget i myran längre för att få en något annorlunda färg på samma färg. Om du vill prova det för dig själv, Bordrocka llamas Webbplatsen har en riktigt bra naturlig färgguide. Ha kul.
Tidigare Inlägg | Nästa Inlägg
Se kommentarer

Lämna din kommentar!

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published