Inspiration | Nyheter | Tips för inredning av inredningar | Bakgrund | oktober 09, 2018

Omfattar färger och tapeter med inredningsarkitekten Heather Milner

Omfattar färger och tapeter med inredningsarkitekten Heather Milner

"Jag ser rosa som ett neutralt, på samma sätt som grått." Det är inte konstigt att Heather Milner - inredningsarkitekt och ägare avInuti hennes hem — infunderar hennes klient och personliga projekt med djärva, vackra färger. Att gifta sig med skandinaviska influenser med varma nyanser, är Heather tematiska förhållningssätt till design och hem styling både roligt och praktiskt.

Vi satte oss ner med Heather för att fråga henne alla inredningsdesigner, från de misstag människor gör med färg till vilket rum som fungerar bäst med tapeter. Och naturligtvis vilken Sian Zeng tapet är hennes absoluta favorit ...

1. Berätta om din interiörstyling, Inside Her Home. Hur kom du igång?

Allt hände riktigt organiskt. Jag har haft tur att plattformar som Instagram och Pinterest har hjälpt till att antända och stämma en förnyad kärlek till inredningsdesign bland onlinegrupper - det känns som en riktig rörelse just nu!

Med en bakgrund i de galna världarna av PR och reklam var jag ofta på fotograferingar eller filminspel som fungerade som stylist (kunder ville aldrig betala för en!), Vilket gav mig massor av praktisk erfarenhet av misstag. Jag älskade det alltid, och när jag hade turen att köpa mitt eget hem började jag utforska designaspekten av interiörer och blev kär i processen.

Jag gjorde en formell utbildning, och genom min blogg började jag kontaktas av människor som ville ha ett vackert hem men kände sig överväldigade av sina egna Pinterest-brädor! Det var då jag lanserade Inuti hennes hem - en styling- och designtjänst där jag hjälper människor att kurera den inspiration de bombarderas med på sociala medier och i tidningar för att skapa ett riktigt vackert och personligt hem.

"Det jag älskar med tapeter är att det är ett prisvärt och fantastiskt sätt att skapa drama och ge djup."

2. Din Instagram säger att du älskar persikafärgade rum! Vad drar dig till färgen?

Under lång tid var jag motståndskraftig mot färg, eller åtminstone använde jag den alltid sparsamt. Detta hade mycket att göra med den skandinaviska designestetiken, som är mycket återhållsam och monokromatisk. Medan jag fortfarande tycker att det är inspirerande, [jag kan nu se att det] påverkade mig initialt lite för mycket. Jag känner nu att jag har en mycket bättre förståelse för min stil och vilka färger jag lockas till och de som jag inte är.

Rosa har varit (och är fortfarande) en seriös interiörtrend, men jag har ärligt talat börjat se det som ett neutralt, på samma sätt som grått var länge. Min kärleksaffär med färgen började när jag fick mitt loft gipsat - den naturliga persikrosa färgen på gipsen, i kombination med mjukheten i finishen, var bara underbart varm och fräsch på samma gång. Rosa är också väldigt mångsidig och passar vackert med några av mina favoritfärger - djupblå, rika gröna och vinrött.

Sovrumsdesign av Heather Milner från Inside Her Home

3. Låt oss nu prata om designprocessen. Var börjar du när du planerar ett rum? Försöker du hålla fast vid en bestämd plan, eller går den samman bit för bit?

Varje projekt är annorlunda, men det måste börja med husägaren. Ganska ofta har människor en möbel som fungerar som utgångspunkt. Ibland är det en helt tom duk, i vilket fall du måste börja med hur rummet används och arbeta utåt därifrån. De flesta som kommer till mig har hundratals intressanta tavlor och idéer, så jag går igenom dessa för att identifiera teman för att komma till hjärtat av varför vissa bilder och färger talade till dem. Det är en riktigt rolig del, och det säkerställer att hela processen verkligen är samarbetsvillig.

4. Finns det en allmän regel om vad som kommer först när du designar, dvs. möbler, färger, etc.? Vad är det första du tittar på när du går in i ett rum?

Det beror antagligen på min bakgrund i PR, men jag vill börja med att skapa ett övergripande tema (eller rubrik!) För varje projekt. Att ha en titel och sätta ord på den hjälper verkligen till att fokusera min process. Jag börjar tänka kring detta genom att leta efter inspiration inom alla typer av områden: konst, arkitektur, modetidningar, matförpackningar och reklam - var som helst! Det är fantastiskt hur många platser du kan hitta nya och intressanta idéer som du kan ta med i en design.

Heather Milner från Inside Her Home - badrumsuppdatering

5. Vad är den viktigaste faktorn för dig när du sätter ihop en design?

Det är verkligen viktigt för mig att utrymmet är någonstans där människor verkligen kan bo och vara bekväma. Uppenbarligen måste det vara vackert, men vi bor inte på Instagram-torg - jag vill att min design ska vara personlig och vara en del av en resa som kommer att utvecklas som familjen som bor i den gör.

6. Färg spelar uppenbarligen en viktig del av din stil. Hur närmar man sig att arbeta med färg? Vad är ett bra råd för våra läsare om att välja färger för sitt hem?

Färg är så personlig och de flesta kommer att ha en naturlig affinitet med vissa nyanser. Ett bra ställe att börja är att titta inuti din garderob, för du kommer förmodligen att se några återkommande teman.

Det största misstaget folk gör när de använder färg i sina hem är att matcha en djärv färgfärg med neutrala tillbehör eftersom det känns "säkert". Det är mycket effektivare att matcha den med mer färg i en kompletterande och / eller kontrasterande nyans genom dina tillbehör. Till exempel kommer en mörkgrönblå på väggarna att förvandlas när den kompletteras med mjuka rosa tillbehör och guld accenter. Bli inte bara grå!

7. Att utforma rum för andra människor är uppenbarligen en mycket personlig sak för dem - det måste vara ganska nervöst! Hur har du kontakt med dina kunder om vad de vill ha?

Det viktigaste är att vara öppen, ärlig och beredd. De flesta kunder jag jobbar med har kontaktat mig eftersom de redan gillar min stil, vilket betyder att vi är anpassade från början, vilket hjälper! Därifrån spenderar jag mycket tid på att förstå deras praktiska behov, liksom deras egna stilistiska ambitioner för utrymmet, och jobbar för att "kurera" sina egna inspirationer till det perfekta schemat.

Sian Zeng Tropical Bloom Wallpaper

Sovrum med Sian Zeng Tropical Bloom Wallpaper; foto av Joanne Crawford

8. Låt oss prata om tapeter. Har du några tips för att dekorera med tapeter?

En av de viktigaste sakerna i alla rum är kontaktpunkten! I tidiga hem är detta ofta en stor öppen spis eller stora fönster. Verkligheten är dock att man i många nya fastigheter - eller i mindre formella rum i hemmet - måste arbeta lite hårdare [för att hitta kontaktpunkten].

Statementmöbler och vackra konstverk är bra sätt att lägga till en kontaktpunkt, men båda är dyra och inte alltid praktiska. Vad jag älskar med tapeter är att det är ett prisvärt och fantastiskt sätt att skapa drama och ge djup.

9. Vilka rum tycker du fungerar bäst med tapeter?

Jag gillar särskilt tapeter i sovrum - jag tror att du har mer frihet att vara kreativ och dramatisk i ett sovrum över kök eller vardagsrum, som har mer funktionella krav och används hela dagen. För tillfället älskar jag att kontrastera romantiken i blommor med monokromatiska skandinaviska möbler och tillbehör - känns riktigt fräsch och aktuell, men med en nick till det traditionella.

Sian Zeng Woodlands Classic Wallpaper i brunrosa

10. Och sist men inte minst: vad är din favorit Sian Zeng tapet? Hur skulle du utforma det?

De Woodlands tapet i brunrosa är en av mina favoritdesigner. Perfekt för ett barns sovrum, det är romantiskt och magiskt, men färgen känns fortfarande mogen och intressant. De magnetiska tilläggen till designen tillför ett sådant underbart interaktivt element som blåser liv i hela rummet. Jag skulle utforma detta enkelt, med naturliga trämöbler och mjuka, skrynkliga sängkläder.

Tidigare Inlägg | Nästa Inlägg
Se kommentarer

Lämna din kommentar!

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published