Inspiration | Nyheter | Tips för inredning av inredningar | Bakgrund | februari 19, 2016

Nyfiken självporträtt av Alicia Savage

Nyfiken självporträtt av Alicia Savage
Alicia Savage är en Boston-baserad fotograf som producerar mystiska självporträtt, tolkar hennes tankesätt och liv, tar inspiration från sin omgivning och resor. Fotografierna hon skapar utstrålar nyfikenhet eftersom hennes ansikte alltid är dolt. Alicia förklarar tanken bakom detta och säger ”Flickan blir oidentifierbar - låter andra tolka bilderna som de vill; att integrera sin egen resa och upplevelser. '' Destinationer är en pågående serie av självporträtt inspirerade av beslutet att utforska på egen hand ... Dessa destinationer är inte alltid långt eller exotiska, men de är unika och viktiga upplevelser för mig som är bokmärkta i de bilder jag skapar. Mina erfarenheter är lika viktiga för mig som att utveckla mina fotograferingsförmågor - de går hand och hand. ”När vi upptäckte Alicias förtrollande arbete, med vintageklänningar, okända bakvägar och förfäder, blev vi omedelbart fängslade och fascinerade av det faktum att hon är inte bara fotografen utan också ämnet, som Alicia säger 'ger mig mycket kontroll över mina idéer men det finns definitivt tillfällen då jag önskar att det var två av mig!' Hennes arbete inkluderar konstfotografering, instruktion och kreativ produktion, och vi trodde att vi skulle dela några av våra favoriter av hennes bilder ... Alicia-Savage_152 Alicia-Savage_132 Alicia-Savage_042 Alicia-Savage_012Citat via intervju av Attila Kun
Tidigare Inlägg | Nästa Inlägg
Se kommentarer

Lämna din kommentar!

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published